Тренди в медичному одязі

Кожен співробітник медичного закладу зобов’язаний носити спеціальну уніформу, яка за роки свого існування зазнала значних змін і перетворилася в зручний і якісний одяг. Цікаво, що спочатку медичними халатами користувалися виключно хірурги і медичний персонал, що працює в операційних, але з плином часу такий спецодяг набув поширення у всіх лікувальних закладах. Сьогодні все частіше можна зустріти лікарів і медсестер, одягнених в медичні халати модних фасонів і яскравих забарвлень, основними критеріями яких є практичність і гігієнічність.

Тренди в одязі для медиків

Великий вплив на пошиття медичного одягу надає мода і стиль. Сьогодні професійна форма лікарів відповідає не тільки вимогам захисту і комфорту, але і відображає всі останні тенденції, що дозволяють виглядати елегантно і красиво, наприклад, традиційні білі халати або костюми замінюються на бірюзові, персикові, блакитні або блідо-рожеві, а головні убори набувають нових форм.

При пошитті подібних виробів дизайнери пропонують використовувати:

  • тканини з набивними малюнками й нанесеними зображеннями;
  • вишивку, аплікації;
  • незвичайну фурнітуру;
  • яскраву обробку.

Як правило, для цієї мети підбираються матеріали, які не вбирають вологу або пил і не вимагають спеціального догляду.

Сучасні фасони

Виробники медичної форми пропонують величезний асортимент різних моделей, серед яких кожен може знайти свій варіант. Всі фасони продумані дизайнерами до дрібниць, що дозволяє створити комфортний спецодяг для будь-якої категорії медперсоналу і лікарів.

Серед найбільш модних виробів великою популярністю користуються медичні укорочені куртки з нестандартним кроєм (розрізи, драпірування, кокетки), халати (прямі, приталені, з довгими або короткими рукавами) з різною формою комірців і кишень і брючні костюми. Вибираючи медичний одяг, необхідно враховувати де він буде використовуватися, наприклад, яскраві кольори більше підійдуть для аптек або косметичних кабінетів, тоді як персонал стаціонару повинен виглядати не тільки стильно і модно, а й адекватно обстановці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *